Kérdésed van? +36 20 9 324 409

Interaktív DBands Coaching program®


Sportág független Interaktív DBands Coaching® program Sport Kluboknak, Egyesületnek. Eszköz és tudásanyag csomagok igényekhez, lehetőségekhez szabottan a GaraSporttól.

  1. A Program célja.
  2. Miért jött létre a program?
  3. Mi a program tartalma, miért interaktív?
  4. Kik vehetnek részt a programban?
  5. Miért sportág független?
  6. Kik a program vezetői?
  7. Milyen csomagokat kínálunk?
  8. Miért rugalmas a program?
  9. Törzsvásárlói rendszer

1. A Program célja, hogy a DBands tudásanyaga minél szélesebb körben jusson el az érdeklődőkhöz, lehetőséget kínálva egy olcsóbb, időhatékonyabb megoldásra. Mindezek mellett célunk több, - a gyorsaság különböző megnyilvánulásainak fejlesztését segítő – funkcionális eszköz megismertetése is.

2. Az interaktív DBands Coaching® programot a Kluboktól/Egyesületektől érkező egyre növekvő igény hozta létre.

Az idő rendkívül gyorsan szűkül, a Klubok/Egyesületek programjaiból fakadó elfoglaltságok miatt sok esetben az edzők nem tudnak eljutni a képzés helyszínére, főként a konkrét, meghirdetett időpontokra.

Egyéni edzőknél ez a probléma könnyebben áthidalható, azonban több Klub és Egyesület szinte csak egyesével tudja elengedni az érdeklődő edzőket, pedig az igény egy Klubon/Egyesületen belül – az utánpótlás edzőktől a felnőtt csapat edzőkig viszont igen nagy mértékű. Ennek okán dolgozta ki a DBands a Coaching programját, több más - a DBands-el szinergiában működő funkcionális eszköz ismeretanyagával - Klubok/Egyesületek számára.

3. A program két részből áll: Az első rész kb. egy- másfél órás elméleti tudásanyag és gyakorlati utalások videós anyagokkal, a második rész interaktív gyakorlati módszertan és gyakorlatvezetés.

4. A program kidolgozása Egyesületek/klubok edzői számára készült, a tudásanyagot a Klub/Egyesület által javasolt helyszínen és időpontban tartjuk. Egy klub az ő általa jónak tartott létszámban, akár edzőinek teljes létszámú részvételével, de maximum 18 fővel, ebben a rendszerben, akár egyszerre meg tudja kapni a DBands és más – a vele szinergiában működő funkcionális eszközök tudásanyagát, kényelmesen utazások nélkül. (Nagyobb részvételi igény esetén, kérje speciális, egyesületre szabott árajánlatunkat! info@garasport.com)

Nagy előnye, hogy így a Kluboknál/Egyesületeknél minden edző hozzá juthat egy egységes modellhez a funkcionális edzésmódszerek DBands és más – a vele szinergiában működő funkcionális eszközök vonatkozásaihoz, érintve a funkcionális edzés alapjait, a bemelegítéstől kezdve a sportág specifikumig. További lehetőség egyszerre több klub edzőinek összevont részvétele, azonban a létszám nem haladhatja meg a 25 főt a szakmai minőség fenntartása érdekében.

5. Nehéz lenne mondani olyan sportágat, ahol a DBands ne fejtené ki fejlesztő hatását.

A program első része a tudásanyag átadása kreativitásra késztet, mely után -és itt a program lényege, - az adott sportág résztvevői a program vezetők által kijelölt témákhoz gyakorlati anyagok kreációit kérik.

A gyakorlatokat kiscsoportos és egyéni megoldásokban lehet elmagyarázni, bemutatni.

A résztvevők között kialakul egy interaktív, kreatív munka, mely eredményeképp az adott sportágra nagyon gyorsan születnek adaptációk, melyek a közösségi munka miatt mélyen rögzülnek. A program vezetők a DBands használatot a gyakorlatok során kontrollálják, felhívják a figyelmet a korosztályos használat kapcsán felmerülő problémákra, a végrehajtások minőségét megkövetelik és további progresszív tanácsokkal látják el a résztvevőket.

6. A programot kizárólag olyan képzésvezetők végezhetik, akik rendelkeznek DBands Master Trainer fokozattal, valamint az összes, igény szerint bemutatásra kerülő eszköz tudásanyagával!

7. A csomagok típusait, tartalmait, és azok árait külön csomagár listánk tartalmazza.

8. A fentiekben említettük, hogy nem a kluboknak kell alkalmazkodniuk a helyhez és a képzés időpontjához.

Ezen felül a lehetőségeket és a körülményeket rugalmasan kezelve egységes árakat ajánlunk, a csomagárakkal a lehető legmegfelelőbb megoldást megkeresve.

Teljesen egyértelmű, hogy a létszámtól függően árban is nagyon kedvezően lehet kalkulálni.

9. Az Interaktív DBands Coaching Programban résztvevő Egyesület / Klub automatikusan, - az adott csomaghoz tartozó kedvezménnyel-, a GaraSport Kft. Törzsvásárlói rendszerének tagja lesz, amelyre vonatkozó teljeskörű információ a „Törzsvásárlói rendszer” menüpont alatt található.

Bízunk benne, hogy programunk felkeltette érdeklődésüket, bővebb információ és egyeztetés a képzésről a sales@garasport.com címen, valamint a 06-20-932-4409 -es telefonszámon érhető el.

Üdvözlettel:
DBands Hungary
Project Team