person

GaraSport Karácsony

Tóth ErzsébetTóth Erzsébet

Mint minden évben, idén is készültünk néhány hasznos karácsonyi ajándék ötlettel, kedvezménnyel. 

A díszdobozba csomagolt öt-, tíz- vagy húszezer forint értékű karácsonyi ajándékkupon -akár kiegészítő ajándékként is-, megadja a választási lehetőséget a megajándékozottnak, hiszen a kupont felhasználhatja bármilyen sporteszköz vásárlás esetén vagy bármelyik GaraSport által szervezett képzésre A kuponokat 2019. március 1-ig lehet felhasználni. Ajándékkupon rendelése esetén átvállaljuk a GLS Futárszolgálattal történő kiszállítás díját, így az nem kerül felszámításra a megrendeléskor.

Megnézem a kuponokat »

ahándék kuponok

Ha az ajándékozó egy igazán személyre szóló és hasznos ajándékkal szeretne kedveskedni, akkor névre szóló, díszdobozos ajándékkupont készítünk a kiválasztott képzésre. Ezzel tudást és élményt nyújtunk egyszerre, ami biztosan nagy örömet okoz a megajándékozott félnek, ezt tanúsítják a képzések utáni vélemények. A képzéseken általában új ismeretségek, akár új barátságok is köttetnek és ha csak egy olyan hasznos információ birtokába jut valaki, ami hosszú távon is elkíséri vagy be tudja építeni a mindennapi rutinba, akkor már megérte!

Bővebb leírás » 

Személyre szóló kupon

Természetesen, a kézzelfogható ajándék sem maradhat ki a lehetőségek közül. Egy igazán, praktikus, sokoldalú és hasznos kis sporteszköz a DBands, amelyhez egy alapgyakorlatokat és a helyes kezelést, karbantartást is bemutató DVD-t is tettünk, mindezt egy szép karácsonyi díszdobozban. Az ajándékcsomag árát pedig úgy alakítottuk ki, hogy az eredeti árhoz képest 32% kedvezményt biztosítunk, ami számszerűsítve 4.590 Ft megtakarítást jelent. 

Dbands karácsonyi akció

Speciális kérés, kérdés, egyedi ajándékcsomagok összeállítása esetén keressék kollégáinkat!

Mail: sales@garasport.com, Tel: +36209324409

Minden kedves Partnerünknek és Vásárlónknak szeretetteljes, békés és nagyon boldog Karácsonyt kívánunk!


GaraSport Team

Akciós termékeink

Ájánlatunkban egyebek mellett megtalálható a prémium kategóriás kineziológiai szalag, és szilikon komponensű footbal labda is.

Megnézem