person

Személyre szóló képzés kupon

Tóth ErzsébetTóth Erzsébet
Karácsonyi képzés kupon

Ha egy igazán személyre szóló és hasznos ajándékkal szeretne kedveskedni szeretteinek, akkor kérjen egyedi, díszdobozos ajándékkupont a kiválasztott képzésre. Ezzel tudást és élményt nyújtunk egyszerre, ami biztosan nagy örömet okoz a megajándékozott félnek, ezt tanúsítják a képzések utáni vélemények is. A képzéseken általában új ismeretségek, akár új barátságok is köttetnek és ha csak egy olyan hasznos információ birtokába jut valaki, ami hosszú távon is elkíséri vagy be tudja építeni a mindennapi rutinba, akkor már megérte! Választható képzések és időpontok:

https://garasport.com/kepzesek

Küldje el a sales@garasport.com e-mail címre a kiválasztott képzés nevét, időpontját és a megajándékozott nevét, születési dátumát.

Ezután elkészítjük az ajándék kupont, amelyet az alábbi módon tud átvenni, kifizetni:

  • vagy a GLS Futárszolgálattal küldjük el a kért szállítási címre, ez esetben a futárnak kel, készpénzben vagy bankkártyával fizetni,
  • vagy személyesen tudja átvenni a csomagot, előre egyeztetett időpontban az alábbi címen: GaraSport Kft, SPORT11, 1112 Budapest, Kánai út 2.


Akciós termékeink

Ájánlatunkban egyebek mellett megtalálható a prémium kategóriás kineziológiai szalag, és szilikon komponensű footbal labda is.

Megnézem