Kérdésed van? +36 20 9 324 409
Görgess lejjebb!

Cardio Fight Trainer képzés


Kinek ajánljuk?

A Cardio Fight képzésen elsajátítható tudásanyagot olyan fitnesz edzőknek ajánljuk, akik végzettséggel rendelkeznek az aerobik bármely területén és küzdősportos jellegű órákat is szeretnének tartani.

A Cardio Fight képzés küzdősportokból és aerobikból átvett, de zenére megvalósítható olyan mozgásanyagokat tartalmaz, amitől érdekessé és hatásossá válik ez a fajta csoportos óra. A képzés folyamán ismertetünk különböző óravezetési technikákat illetve bemutatjuk, hogy a Cardio Fight-ból vett technikák miként alkalmazhatóak nagy hatékonysággal illetve az edzés során. Továbbá érintünk még olyan edzésmódszereket amiket más jellegű csoportos órákban is lehet alkalmazni.

Azok, akik már elvégezték nálunk a Cardio Fight képzést de fel szeretnék  eleveníteni,  át szeretnék ismételni a tanultakat: 5.000 FT a képzés díja

Mit ad a Cardio Fight Trainer képzés?

Olyan magabiztosságot és gyakorlatanyagot, amelynek alapjaira építve folyamatosan tudjuk magunkat fejleszteni bármilyen küzdősportos fitnesz óra területén.

A sikeres vizsgát követően oklevelet, mellyel garanciát vállalunk, hogy a leendő óraadó hiteles és bármely klubban tudja érvényesíteni a képzésen szerzett tudását.

Vizsga, oklevél

A vizsga egy a képzés során elsajátított, de saját kreativitást tükröző gyakorlatsor bemutatása a képzési nap végén. A Résztvevők megfigyelhetik egymás vizsga koreográfiáját, részt vehetnek a gyakorlatsor kielemzésében.

Az oktatásvezető helyszíni értékelése után, a Résztvevők egy magyar nyelvű nyomtatott oklevelet kapnak kézhez a képzés helyszínén.  Az oklevél kibocsátója a GaraSport Kft.