Kérdésed van? +36 20 9 324 409
Görgess lejjebb!

Cardio Fight Trainer képzés

Időpont: 2018.09.30.
Jelentkezési határidő: 2018.09.26.
Helyszín: SPRINGDAY HEALTH CLUB 1042 Budapest, Árpád út 47-49.

Kinek ajánljuk?

A Cardio Fight képzésen elsajátítható tudásanyagot olyan fitnesz edzőknek ajánljuk, akik végzettséggel rendelkeznek az aerobik bármely területén és küzdősportos jellegű órákat is szeretnének tartani.

A Cardio Fight képzés küzdősportokból és aerobikból átvett, de zenére megvalósítható olyan mozgásanyagokat tartalmaz, amitől érdekessé és hatásossá válik ez a fajta csoportos óra. A képzés folyamán ismertetünk különböző óravezetési technikákat illetve bemutatjuk, hogy a Cardio Fight-ból vett technikák miként alkalmazhatóak nagy hatékonysággal illetve az edzés során. Továbbá érintünk még olyan edzésmódszereket amiket más jellegű csoportos órákban is lehet alkalmazni.

Azok számára, akik már elvégeztek hasonló box jellegű képzést (Fitbox, Aero kick-boksz, Ironbox, Box aerobic  stb…) és ezen  a területen dolgoznak, plusz mozgáskombinációkat nyújtunk, amivel szinesíhetik, változatosabbá tehetik csoportos óráikat, a képzés ára: 10.000.- FT

Azok, akik már elvégezték nálunk a Cardio Fight képzést de fel szeretnék  eleveníteni,  át szeretnék ismételni a tanultakat: 5.000 FT a képzés díja

Mit ad a Cardio Fight Trainer képzés?

Olyan magabiztosságot és gyakorlatanyagot, amelynek alapjaira építve folyamatosan tudjuk magunkat fejleszteni bármilyen küzdősportos fitnesz óra területén.

A sikeres vizsgát követően oklevelet, mellyel garanciát vállalunk, hogy a leendő óraadó hiteles és bármely klubban tudja érvényesíteni a képzésen szerzett tudását.

Vizsga, oklevél

A vizsga egy a képzés során elsajátított, de saját kreativitást tükröző gyakorlatsor bemutatása a képzési nap végén. A Résztvevők megfigyelhetik egymás vizsga koreográfiáját, részt vehetnek a gyakorlatsor kielemzésében.

Az oktatásvezető helyszíni értékelése után, a Résztvevők egy magyar nyelvű nyomtatott oklevelet kapnak kézhez a képzés helyszínén.  Az oklevél kibocsátója a GaraSport Kft. 

Jelentkezés a képzésre


A képzés díja:
25.900 Ft