person

DBands Handball Workshop

Tréner: Garami Zsolt

24.900 Ft

Időpont
Hamarosan
Helyszín
Hamarosan

A Képzés oktatói: Bent Dahl, Neukum Tamás és Garami Zsolt

DBands kézilabda workshop

Kinek ajánljuk?

A DBands kézilabda workshop tudásanyagát speciálisan a kézilabdában dolgozó edzők, erőnléti edzők, valamint ismereteik bővítését szándékozó aktív kézilabdázók számára állítottuk össze.

Mit ad a Workshop?

Szakmailag:

A szakmai tudásanyag fő irányvonalai a kézilabdában előforduló GYORSASÁGI MEGNYILVÁNULÁSOK forradalmian új megközelítésű fejlesztése atlétikus és labdás mozgásformákban, - valamint a kézilabdát érintő STABILIZÁCIÓS és KOORDINÁCIÓS RENDSZER kézilabda specifikus fejlesztése. Ezen felül a tudásanyag tartalmaz posztspecifikus gyakorlatokat, valamint csapatszinten, DBands használatával alkalmazható játékok ismertetését.

Az eszköz nagyszerűsége, hogy az, a mindennapi kézilabda specifikus edzésmunkába is beépíthető, a kézilabda mozgásminták megváltoztatása nélkül, sőt annak előnyére.

Képzési felszerelés tartalma:

Egy db workshop jegyzet

Egy db DBands póló

(A workshop gyakorlati blokkjainak elvégzéséhez gyakorló DBandset biztosítunk a helyszínen)

Milyen eszköz a DBands?

A DBands, azaz a Dynamic Bands a rugalmas ellenállások új generációs eszköze, melynek robbanásszerű elterjedése figyelhető meg az utóbbi években, minden olyan sportágban, ahol a motorikus képességek fejlesztése kiemelt fontosságú feladat.

Fő jellemzői: 

Térd fölé, előre és hátulra felcsatolható, két gumikötél egyidejű ellenállásának legyőzésével működő, a core stabilizációs és mozgató erejét kihasználó, robbanékonyságot, dinamikát és gyorsaságot fejlesztő eszköz. Alkalmazásának következtében az eszköz és a sportoló összehangolt motorikus egységgé, maga a DBands eszköz a kinetikus lánc részévé válik.

A workshop tematikája

Akciós termékeink

Ájánlatunkban egyebek mellett megtalálható a prémium kategóriás kineziológiai szalag, és szilikon komponensű footbal labda is.

Megnézem