Kérdésed van? +36 20 9 324 409
Görgess lejjebb!

DBands Fitness Trainer Course©


Kinek ajánljuk?

A DBands Fitness Trainer© képzésen elsajátítható tudásanyagot olyan fitness edzőknek ajánljuk, akik végzettséggel rendelkeznek az aerobik bármely területén és egy forradalmian új óratípust szeretnének felvenni szakmai repertoárjukba.

A DBands Fitness óratípus a DBands Professional alapjaira épül, de zenére megvalósítható olyan gyakorlat láncokat tartalmaz, amitől érdekessé és hatásossá válik ez a fajta csoportos óra. Az edző továbbképzés folyamán ismeretetünk különböző óravezetési technikákat illetve bemutatjuk, hogy a DBands miként alkalmazható nagy hatékonysággal más aerobik órán előforduló eszközök fúziójában. Mindezekkel együttvéve, a DBands Fitness önálló aerobik vonal,mely lehetőséget nyújt a fitness termek minőségi szolgáltatásainak bővítésére is.

Mit ad a DBands Fitness Trainer képzés?

A DBands Fitness csoportos óra a DBands rendszer önálló jogvédett területe, ami azt jelenti, hogy ezeket az órákat csak és kizárólag a sikeres vizsgával rendelkező DBands Fitness Trainerek jogosultak szervezni és vezetni.

Emellett a DBands Fitness csoportos óratípust kizárólag csak olyan fitness termek vehetik fel szolgáltatásaik közé, akik DBands Fittness Trainereket foglalkoztatnak erre az óratípusra.

A sikeres vizsga letételét követően hallgatóink, az erre feljogosító oklevelet vehetik át.

Milyen eszköz a DBands?

A DBands, azaz a Dynamic Bands a rugalmas ellenállások új generációs eszköze, melynek robbanásszerű elterjedése figyelhető meg az utóbbi években, minden olyan sportágban, ahol a motorikus képességek fejlesztése kiemelt fontosságú feladat.

Térhódítása az élsportból, erőnléti edzőktől indult, használatát sikereinek hatására a Fitness irányzatok is átvették.

Napjainkban az eszköz már önálló rendszerrel jelentkezik az aerobik területén is, DBands Fittness néven

Jellemzői

Térd fölé, előre és hátulra felcsatolható, két rövid gumikötél egyidejű ellenállásának legyőzésével működő, - a láb és csípő izomzat kinetikus erejét kihasználó, - robbanékonyságot, dinamikát és gyorsaságot fejlesztő eszköz.

A DBands Fitness kiválóan alkalmas esztétikai célok megvalósításához, hiszen bármilyen célzattal is kerül alkalmazásra, alapvetően a csípő és a törzsizmokat célozza meg, ami által kerekedik a farizom, karcsúvá válik a deréköv és formálodik a has, így az alakformálás elkerülhetetlen.

Nagy előnye, hogy sok korábban sikeres aerobik tematikában is progresszióként alkalmazható, a mozgásminták lényeges megváltoztatása nélkül.

DBands Fitness képzési tematika:

Képzési tematika

A DBands Fitness vizsgaanyaga:

Egy önálló DBands Fitness- Aerobik modul elkészítése és rögzítése képi és hanganyaggal, melyet a vizsgabizottság értékel.