Kérdésed van? +36 20 9 324 409
Görgess lejjebb!

DBands Martial Arts Instructor Course


Kinek ajánljuk?

A DBands Martial Arts instruktor képzésen elsajátítható tudásanyagot olyan mestereknek, gyakorló harcosoknak ajánljuk, akik szakirányú végzettséggel, danfokozattal vagy komoly oktatói tapasztalattal rendelkeznek a harcművészet bármely területén és a testtudat-használat gyökeresen új megközelítése, hatékonysága iránt érdeklődnek a tradícionális tematika és a legújabb sporttudomány eredményeinek ötvözésével.

Az újraértelmezett harcművészetek mentális és fizikai síkon is szorosan követik az életmódbeli változásokat, az új kor új kihívásait. Mindezt teljesítményfokozás mellett, a lehető leghatékonyabb preventív, egészségmegőrző módszerek alkalmazásával. Például a DBands Martial Arts eszközének és módszertanának segítségével, amit egyre többen használnak a külföldi és magyar harcművészek, a UFC ketrecharcosaitól – Hector "Showeather" Lombard – az olimpikon birkózókig.

Az egyedülálló eszköz és a ráépülő metodika olyan perspektívákat nyit a funkcionális edzések területén, amelyek eddig elképzelhetetlenek voltak. A DBands Martial Arts gyakorlatiasan és hatékonyan segíti a küzdősportolók fizikai képességeinek fejlesztését, mint robbanékonyság, gyorsaság, állóképesség, stabilitás. Válogatott élsportolók és tapasztalt trénerek jelezték, hogy gyorsaságuk, állóképességük, stabilitásuk jelentős fejlődésen ment keresztül, mióta használják a DBands eszközt. De volt olyan is, akinek az évek óta tartó, "berögzült" fájdalmait szüntette meg a DBands Martial Arts.

Milyen képzettséget ad a DBands Martial Arts képzés?

A DBands Martial Arts a DBands rendszer önálló harcművészet-specifikus területe. Kizárólag sikeres instruktori vizsgával rendelkező DBands Martial Arts instruktorok jogosultak szervezni és vezetni az eszközzel csoportos edzéseket a dojókban.

A sikeres vizsgát követően a mesterek és harcosok az erre feljogosító oklevelet vehetik át.

A DBands Martial Arts vizsgaanyaga:

Az edző továbbképzés erőnléti és technikai szintfelmérőjének sikeres teljesítése. Egy önálló DBands Martial Arts modul elkészítése és rögzítése képi és hanganyaggal, melyet a vizsgabizottság értékel.

Milyen eszköz a DBands?

A DBands, azaz a Dynamic Bands a rugalmas ellenállások új generációs eszköze.

Jellemzői

Térd fölé, előre és hátulra felcsatolható, két rövid gumikötél egyidejű ellenállásának legyőzésével működő, - a láb és csípő izomzat kinetikus erejét kihasználó, - robbanékonyságot, dinamikát és gyorsaságot fejlesztő eszköz.

A DBands csaknem az egyetlen, amely a kinetikus lánc részévé válik azzal, hogy a két térd összekapcsolásával az eszköz együtt mozog annak használójával, miközben ellenállást fejt ki, amit le kell küzdeni.

A DBands rögzítési pontja maga a CORE; ez a mechanikai tulajdonság teszi lehetővé a coreizmok folyamatos bekapcsolását. Azonnal aktiválja a farizmot; fel- és lecsatolásával az idegrendszer olyan terhelést kap, olyan tanulási folyamaton megy keresztül, amely fénysebességre kapcsolhatja ideg-mélyizom kapcsolatbővítését, a mind pontosabb, precízebb mozgást, a harcművészet egyik végső céljának elérését.

A DBands edző gumiszalag használatával egyre több gyors izomrost aktivizálódik, ami elengedhetetlen a robbanékonyság fejlesztésében. Fokozatosan kapcsolja be a motorikus egységeket és növeli az ellenállást.

Használata megköveteli a fegyelmezett testtudatot, a helyes pozíciókat és állásokat. Hipergyors fejlődés, harcosan kemény terhelés és a legkorszerűbb testtudat fejlesztés egy lehetősége. SOHA NE ADD FEL! DBands Martial Arts