person

Partnereink

Sport11 Sport-, Szabadidő és Rendezvény Központ

A közel 43.000 m2-en elterülő multifunkcionális sport és rendezvényközpontban uszoda és wellness részleg, fitness terem, 2000 m2-es sportcsarnok, műfüves labdarúgópályák, squashpályák, teniszcentrum, szabadtéri kosárlabda és strandröplabda pálya várja az amatőr és profi sportolókat, sportegyesületeket. A Sport11 festői környezetben található. Autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, a vendégek számára 650 ingyenes parkolóhelyet és büfé szolgáltatásokat biztosít.

A GaraSport képzései a Sport11 Sportközpontban kerülnek lebonyolításra.

https://sport.ujbuda.hu/


Berek Wellness Kft.

A vállalkozás fő profilja a sport és szabadidős tevékenységek szervezése, sportlétesítmény üzemeltetése, összetett adminisztrációs szolgálatás és üzletviteli tanácsadás olyan mikro vállalatok számára amely már meghaladja az adott cég kapacitását, de még nem igényel új, akár részmunkaidős kolléga felvételét.

A GaraSport Kft kereskedelmi tevékenységét, készletezési és csomagküldő tevékenységét a Berek Wellness Kft. látja el.

http://berekwellness.hu/


ICETEAM DESIGN Kft.

A vállalkozás magas szintű szakmai tudással és hozzáállással professzionális szolgáltatást nyújt ügyfelenek a grafikai tervezéstől a kivitelezésig, megbízható minőségben.

A GaraSport Kft. szakmai anyaginak, jegyzeteinek tervezését, nyomtatását az IceTeam Design Kft. végzi.

https://iceteam-design.hu/


GLS General Logistics Systems Hungary Kft.

A GLS megbízható szállítási megoldásokat kínál belföldön, Európán belül és világszerte. Tevékenységének fő színtere Európa. A GLS Cégcsoport 41 európai és nyolc amerikai államban fed le csomaglogisztikai szolgáltatásaival, többségében saját leányvállalatain keresztül, néhány országban pedig partnercégek bevonásával.

A GaraSport Kft. belföldi és európai csomagküldő szolgáltatását a GLS végzi.

https://gls-group.eu/HU/hu/home


cargo-partner Kft.

A cargo-partner az info-logisztika teljes spektrumát lefedő szolgáltató, amely átfogó megoldásokat nyújt a légi, tengeri és közúti szállítás, illetve a raktározási megoldások terén, és speciális szakértelemmel rendelkezik az információs technológia és az ellátási lánc optimalizálás területén.

A GaraSport Kft. tengerentúli szállítmányozási megbízásait a cargo-partner Kft. bonyolítja le a szállítástól a vákezelésig.

https://www.cargo-partner.com/hu/

Akciós termékeink

Ájánlatunkban egyebek mellett megtalálható a prémium kategóriás kineziológiai szalag, és szilikon komponensű footbal labda is.

Megnézem