Kérdésed van? +36 20 9 324 409

Maksa Edina

Maksa Edina

Alapvégzettség: IWI csoportos fitnesz instruktor

Kiegészítő képzések: DBands Fitness Trainer, Táplálkozási tanfolyamok

Sportolói előélet

A sport már kiskorom óra az életem részét képezi. Sokféle sportágban próbáltam ki magam; 12 évig lovagoltam, úsztam, táncoltam. Versenyszerűen aerobikoztam is. Általános iskolában gyakran jártunk diákolimpiákra, iskolai versenyekre. Gimnazistaként teniszezni kezdtem, kick-boksz-ra jártam, és elkezdtem különböző csoportos foglalkozásokat (aerobic, step aerobic, spinning stb). Aktívan futok, futóversenyek aktív résztvevője vagyok.

Munkásság

2015-ben jelentkeztem az IWI csoportos fitnesz instruktor képzésére. A kérdés már régóta foglalkoztatott, mert nagyon sok megkeresést kaptam, hogy segítsek ismerőseimnek az edzéseik kapcsán. Ezt megfelelő szakmai háttérrel szerettem volna alátámasztani. 2016 nyarán végeztem el a képzést, és azóta tartok csoportos órákat. Inkább a funkcionális vonalat, az intervallum, saját testsúlyos edzéseket szeretem és képviselem. Szeretem a keményebb, kihívást jelentő órákat, de kiemelten fontosnak tartom a gyakorlatok helyes kivitelezését. Próbálom megteremteni az arany középutat a keményebb kardió edzések és a lassabb, mélyebb izmokat megmozgató core és stabilitást fejlesztő edzések között. Ezért jelentkeztem a DBands képzésre is, mert szerettem volna olyan új edzésmódszert elsajátítani, ami a fentieket elősegíti. Most már háromféle saját elnevezésű óratípust tartok: Max Round köredzés (funkcionális eszközökkel), Max Out intervallum edzés és a DBands Fitness óra.

Idén felkérést kaptam, hogy legyek az Egészséges Vásárhely Program (EVP) edzője. Ezt örömmel elfogadtam, és azóta is töretlen sikerrel folynak az edzések. Több vendégemmel közös sikereket is elértünk, amikre nagyon büszke vagyok.

Többször volt szerencsém több száz fő előtt ingyenes edzéseket, bemutatókat tartani. Ezek rendkívül inspirálóak a számomra.

Jelenleg Hódmezővásárhelyen tartok edzéseket, de szeretnék visszatérni és teret hódítani Szegeden is. Korábban a Megafitneszben tartottam órákat.

Csapatom folyamatosan bővül, és szeretnék egy igazán jó kis Max Out közösséget kovácsolni Csongrád megyében, ez a hosszú távú célom. Facebook oldalamon aktívan posztolok, és a követőim száma folyamatosan növekszik.

Elérhetőség:

Telefon: 20/622-41-66
Email: edina.maksa@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/maksaedina