Kérdésed van? +36 20 9 324 409

Tóth Enikő

Tóth Enikő

labdarúgó edző és erőnléti edző, Szombathely

Szakmai tapasztalat

 • 2007. 08. 10.–2014. 12. 20.
  • Labdarúgó edző - Viktória FC, Szombathely (Magyarország) 
   2005-ben megszerzett UEFA B licence edzői végzettségem megszerzését követően 8 éven keresztül vezényeltem edzéseket a Bozsik programban szereplő U 11-es korosztályú leány utánpótlás labdarúgó csapatnak, ahol fő feladatok közt szerepel,a labdaérzék fejlesztés, átadások átvételek pontossága, együttműködési gyakorlatok, lövő technika fejlesztése, kisjátékok elsajátítása.
 • 2013. 07. 15.-
  • Labdarúgó edző - UDFC Hof labdarúgó Klub, Hof bei Straden (Ausztria)
   3 és fél éve egy felnőtt női másodosztályú osztrák labdarúgó csapatot irányítok, és aktív labdarúgója vagyok Steiermarkban,a hol technikai taktikai edzések mellett az erőfejlesztésre, a gyorsaságra, a koordinációs képesség fejlesztésére valamint az állóképességre is nagy hangsúlyt fektetek.
   A D-bands tartós használata a dinamikában és a rendzetetteb futómozgásba nagyon hasznosnak bizonyul játékosaimnál. A Bosu labdarúgóspecifikus tanfolyam pedig az egyensúlyfejlesztésben bizonyult nagyon hasznosnak.
 • 2016. 09. 01.-
  • Erőnléti edző - Aligátor Vízilabda utánpótlás Egyesület, Szombathely (Magyarország) 
   ​A felnőtt OB 1.B. vízilabda együttesnek vezényelek heti 3 alkalommal​ edzéseket,ahol a mozdulatgyorsaság, egyensúlyfejlesztés, állóképesség fejlesztés kap nagy hangsúlyt,mindezt instabil eszközök használatával. pl: TRX, Bosu, Surge, SMR henger, Mini-band,Power-band,Fit-ball,Kettle-bell,súlyzótárcsa,súlyzórúd, TRX-rip és kissúlyzó.
 • 1999. 09. 01.–2013. 06. 10
  • NB I-es labdarúgójátékos - Viktória FC, Szombathely (Magyarország)
   15 évig a szombathelyi Viktória FC női NB1- es labdarúgó csapatát erősítettem, mint hátvéd. Kétszeres bajnok (2004, 2009), háromszoros kupagyőztes (2008, 2009, 2011)​​ csapat tagjaként.
   ​Edzői feladataim mind magyarul, mind németül ​megkövetelik,a világos, egyértelmű és lényegre törő instrukciókat,a pontos feladat végrehajtás és a taktikai instrukciók érdekében. A gyerekekkel játékosabb formában kommunikálok, hogy a játék örömet jelentsen számukra, míg a felnőtt csapatoknál a kitartásra ösztönzés, az akarati tényezők és a csapat egységben rejlő erőre való figyelemfelhívás a cél.

Szervezési/vezetői készségek

Szeretek csapatban dolgozni. Fontosnak tartom az emberekkel való jó kapcsolat kialakítását és fenntartását, emellett hiszek abban, hogy a kitartó munka mindig meghozza az eredményt mind a sportban, mind az életben.

Munkával kapcsolatos készségek

Kitartó vagyok,szeretem aprólékosan felépíteni a rám bízott feladatokat, pl. edzésen. Fontosnak tartom a munkában a helyes kivitelezést és a folyamatos megújulást annak érdekében, hogy még több értékes ismeretet adhassak át másoknak.

Elérhetőségek

Luna 3., 9700 Szombathely (Magyarország)
Tel: 307428804
E-mail: teniko85@gmail.com