Kérdésed van? +36 20 9 324 409

DBands Martial Arts – Forradalom a harcművészetekben

Szerző: SzlobMil

Az újraértelmezett harcművészetek mentális és fizikai síkon is szorosan követik az életmódbeli változásokat, az új kor új kihívásait. Mindezt teljesítményfokozás mellett, a lehető leghatékonyabb preventív, egészségmegőrző módszerek alkalmazásával. Például a DBands Martial Arts eszközének és módszertanának segítségével, amit egyre többen használnak a külföldi és magyar harcművészek, a UFC ketrecharcosaitól  – Hector “Showeather” Lombard – az olimpikon birkózókig.

Birkózó

“A jól művelt harcművészet az emberi testet egységként értelmezi, és ehhez a szellemiségéhez közel állnak azok a funkcionális eszközök, amelyek követik az ember természetes mozgásmintáit, és közben jótékony hatást gyakorolnak a tanítványra” – hangsúlyozza Hector Lombard egykori olimpikon, jelenlegi UFC ketrecharcos világsztár.

Hector Lombard

“A DBands Martial Arts csaknem az egyetlen olyan eszköz, amely a kinetikus lánc részévé válik azzal, hogy a két térd összekapcsolásával az eszköz együtt mozog annak használójával, miközben ellenállást fejt ki, amit le kell küzdeni” – írták a DBands Martial Arts-ról neves küzdősport szaklapok.

DBands

“A DBands rögzítési pontja maga a CORE; ez a mechanikai tulajdonság teszi lehetővé a coreizmok folyamatos bekapcsolását. Azonnal aktiválja a farizmot; fel- és lecsatolásával az idegrendszer olyan terhelést kap, olyan tanulási folyamaton megy keresztül, amely fénysebességre kapcsolhatja ideg-mélyizom kapcsolatbővítését, a mind pontosabb, precízebb mozgást, a harcművészet egyik végső céljának elérését.” – fejtette ki véleményét Dr. Sófi Gyula igazságügyi orvosszakértő, a híres Musashi kétkardos vívóstílusának, a Niten Ichi Ryu-nak magyarországi Nagymestere.

Izmok

A DBands erősítő gumiötél használatával egyre több gyors izomrost aktivizálódik, ami elenegedhetetlen a robbanékonyság fejlesztésében. Fokozatosan kapcsolja be a otorikus egységeket és növeli az ellenállást.

Használata megköveteli a fegyelmezett testtudatot, a helyes pozíciókat és állásokat.

Logó

Az egyedülálló eszköz és a ráépülő metodika olyan perspektívákat nyit a funkcionális edzések területén, amelyek eddig elképzelhetetlenek voltak. A DBands Martial Arts gyakorlatiasan és hatékonyan segíti elő a küzdősportolók fizikai képességeinek fejlesztését, mint robbanékonyság, gyorsaság, állóképesség, stabilitás. Válogatott élsportolók és tapasztalt trénerek jelezték, hogy gyorsaságuk, állóképességül, stabilitásuk jelentős fejlődésen ment keresztül, mióta használták a DBands eszközt, de volt olyan is, akinek az évek óta tartó, “berögzül” fájdalmait szüntette meg a DBands Martial Arts.

 DBands Martil Arts workshopokra, illetve intruktor képzésekre jelentkezhet

www.garasport.com/dbandsmartialarts oldalán a legközelebbi instruktorképzés:

2016. május elején, a BSK Crossfight edzőtermében, Szentendrei út 89-95.

Forrás: http://fightermagazin.hu/dbands-martial-arts-forradalom-a-harcmuveszetekben/

Divíziók hírei

Keresés