Kérdésed van? +36 20 9 324 409

DBands Martial Arts Instructor képzés 2017. május 13. (Vélemény)

Szerző: Kindl György

Osu Sensei Attila! 

A DBANDS Martial Arts instruktor-képzésen meggyőztél tegnap! 

Érdekes az, amikor a „kevés van, amit még nem láttam” hangulaton és érzeten úgy tapasztalok meg valamit, hogy rácsodálkozás tölt el! Két éve volt tapogatózó próbálkozásom a köveskáli edzőtáborban a DBands Martial Arts tesztelésére, de akkor alig pár technikát gyakoroltunk, valós változást nem generálhatott. Az Instruktori képzésen, ahol bőven volt arra idő, hogy igen bő skálán megérezzem a DBands előnyeit, már a ritkán érzett (sorry!) tisztelet jelent meg. Nekem lehet újat mutatni? Olyat, amiben AZONNAL pozitív testérzet változást élek meg, ez az az Út, amire érdemes azoknak rálépni, akik önmaguk és tanítványaik folyamatos fejlesztését soha nem akarják feladni!

Mi történt? Felcsatoltuk a az „eszközt” (DBands), és óvatos, rávezető mozdulatokkal, általad vezetve végeztük a gyakorlatokat. Érezhető ellenállása a gumiszalagoknak persze kellően nehezítette a rúgásokat, lábemeléseket. Az izomfeszítő, erősítő gyakorlatok általában merevítenek, itt azonban, ahogy levettük a DBand-et, REPÜLT A LÁB! Dinamikusabban, gyorsabban, magasabbra!! Én elég jelentős számú rúgással edzek minden nap, ebben kicsit meg is rekedtem, most azonban tudom, hogy ezzel olyan fejlődést érhetek el, amire huszonévesen vágytam! 

Kíváncsian várom, ahogy a csapatomnak bemutathatom a DBands előnyeit, azonnali hatását, mert szeretném látni a szemükben a rácsodálkozást, örömöt! 

Köszönöm még egyszer a lehetőséget, hogy ezt megélhettem! 

 Sok sikert az elkötelezett munkátokhoz, mások szemében tükröződő hasonló megéléseket!

 OSU!  Sensei Gyuri


További cikkek a szerzőtől

http://fightermagazin.hu/az-izuletvedelem-fontossaga-a-harcmuveszeknel-a-kollagen/

http://www.blikk.hu/aktualis/krimi/lebuktatta-gyorgy-a-csodafogyokurat/3966jxh

Divíziók hírei

Keresés