Kérdésed van? +36 20 9 324 409

DBANDS PROFESSIONAL TRAINER COURSE – IWI AKKREDITÁCIÓ

Szerző: Zsolt Garami

A DBands Professional Trainer Course IWI akkreditált képzésként zajlik tovább, minőségi garanciáját erősítve, valamint több, hasznos előnyt kínálva.

Zopcsák László az IWI (International Wellness Institute) Nemzetközi  Fitnesziskola, valamint Garami Zsolt, a GaraSport Management – edzőtovábbképző és sportszerforgalmazó sport vállalkozás,  kiemelten a DBands kizárólagos forgalmazójának ügyvezető igazgatója 2018. február 16-án írták alá a két cég közötti megállapodást szerződés formájában.

Zopcsák László és Garami Zsolt a szerződés aláírását követően
Zopcsák László és Garami Zsolt a szerződés aláírását követően

Az IWI mindig is a minőség, az innováció képviselője volt, folyamatos újításaival méltán vált piacvezető képző intézménnyé, amelyet hivatalos OKJ-s adatok támasztanak alá.

Erről az IWI bemutatkozásában olvashattok a következő linken:

https://www.iwi.hu/rolunk/bemutatkozas

Mindkét fél jellemzője a folytonos szakmai fejlődésre való törekvés, ennek okán valósult meg az IWI által hosszú folyamat eredményeképpen kialakított akkreditációs program, amelyben – a GaraSport szakmai sikerei, tematikája, oktatóinak magas szintű,  professzionális szakmai tudása révén - a DBands Professional képzés az elsők között vesz részt a programban

Mit jelent ez a gyakorlatban, milyen szakmai vonzata, milyen előnyei lehetnek a megkötött akkreditációs képzésnek az IWI és a GaraSport szempontjából?

Az akkreditáció alátámasztja, erősíti a programban résztvevő képzés presztízsét, szakmaiságát, hiszen egy ilyen eredményeket elért iskola, csak olyan képzések tekintetében jut arra, hogy nevét adja Fitness-Wellness iparban, amelyet arra érdemesnek és alkalmasnak talál, a megfelelő szakmai átvilágítást követően.

A DBands oktatási tematikája – az IWI szakmai stábjának értékelése alapján, teljes mértékben, sőt kiemelkedően eleget tesz az IWI által elvárt szakmaiságnak, a megállapodás lehetőségét semmilyen kétség nem övezte. Ezzel az IWI is bővíti szakmai palettáját, hiszen hallgatóinak újabb területet kínál fel továbbképzéseik igényeire vonatkozóan.

A GaraSport számára – a DBands képzések vezetője szempontjából-, ez a szakmai elismerés, a presztízs emelésén kívül további motivációs tényezőt jelent.

Garami Zsolt előadása 2011-ben az IWI Karrier napon, még a Lite Wellness Klubok szakmai vezetőjeként
Garami Zsolt előadása 2011-ben az IWI Karrier napon, még a Lite Wellness Klubok szakmai vezetőjeként

Milyen konkrét előnyöket biztosít a megállapodás?

A megállapodás több lépcsős, első fázisban az IWI-t korábban –személyi edzőként elvégzett, vagy éppen az IWI tanfolyamot végző, vagy az IWI tanfolyamra már jelentkezett   és a jelentkezésének elfogadását az IWI felől igazolni tudja, rengeteg kedvezményre számíthat. Ezek a kedvezmények érintik természetesen a DBands Pro képzést, de több, GaraSport által szervezett képzést is, valamint a GaraSport Webshopban történő vásárlásokat is.

A képzést elvégzők számára az oklevelet az IWI bocsájtja rendelkezésre, saját pecsétjével ellátva, mindkét ügyvezető aláírásával.

A továbbiakban több olyan koncepció kidolgozására is sor kerül a két cég között, mely további előnyöket biztosít majd a szakmai fejlődésre. Ebben közös szakmai utak, nemzetközi kiállításokon való közös részvétel és sok egyéb innováció szerepel elképzelésként .  A folyamat tehát zajlik tovább a szerződés megkötését követően.

Mivel a szerződés aláírásra került mindkét részről, a következő , 2018.03.04-én megrendezésre kerülő DBands Professional Course a fentiek alapján zajlik, IWI akkreditációs képzésként.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

További információ: +36209324409 vagy info@garasport.com

Üdvözlettel, a Garasport teljes szakmai csapatának nevében:

Garami Zsolt 

Szakmai igazgató

 

Divíziók hírei

Keresés