Kérdésed van? +36 20 9 324 409

Összefoglaló az első DBands Football Trainer Képzésről

2016. május 30-án került megrendezésre az első DBands Football Trainer Képzésünk 22 lelkes tanulni vágyó és új edzésmódszerekre,  sporteszközökre nyitott football szakedző, erőnléti edző  részvételével.  A nap folyamán  a résztvevők elméleti és gyakorlati blokkok során ismerték meg a szakmai tudásanyag fő irányvonalait, amelyek főleg a labdarúgásban előforduló GYORSASÁGI MEGNYILVÁNULÁSOK forradalmian új megközelítésű fejlesztését - atlétikus és labdás mozgásformákban, - valamint a labdarúgást érintő STABILIZÁCIÓS és KOORDINÁCIÓS RENDSZER labdarúgás specifikus fejlesztését célozza meg.

Közös edzés

A DBands gumikötél nagyszerűsége, hogy a mindennapi labdarúgó specifikus edzésmunkába is beépíthető, a labdarúgó mozgásminták megváltoztatása nélkül, sőt annak előnyére. Az eszközzel ezért a sportág SAQ (Speed Agility Quickness) rendszerében előforduló erőfejlesztés legmagasabb szintje valósítható meg.

Foci felszerelés

A gyakorlati blokkok során labdás és labda nélküli gyakorlatok,  koordinációs gyakorlati modulok, SAQ gyakorlatok, Start & Stop gyakorlati elemek kerültek bemutatásra és gyakorlásra. Ezen kívül egyéni technikai gyakorlatok (drillek, skilek), páros technikai és energetikai rendszereket fejlesztő  valamint ATP rendszer fejlesztő és laktát tűrő képesség fejlesztő gyakorlatok sora következett. 

A szakmai anyagot Garami Zsolt, Szakmai igazgató, DBands Master trainer,  Klink Zoltán,  DBands Labdarúgás Divízióvezető  valamint Skoumal Péter DBands Master Trainer, Atlétika Divízóvezető  oktatta. 

DBands atlétika

A KÉPZÉS ELVÉGZÉSÉÉRT JÁRÓ OKLEVÉL MEGSZERZÉSÉÉRT AZ MLSZ EDZŐKÉPZŐ KÖZPONTJA 5 KREDITPONTOT ÍRT JÓVÁ! KÖSZÖNJÜK A RÉSZTVEVŐKNEK A LELKES HOZZÁÁLLÁST ÉS SOK SIKERT, KÍVÁNUNK SZAKMAI MUNKÁJUKHOZ!

Csoportkép

Budapest, 2016. június 10.  Sport11 Sportközpont, 1112 Budapest, Kánai út 2.

Divíziók hírei

Keresés