Kérdésed van? +36 20 9 324 409

GaraSport Kft – POLAR Magyarország együttműködési megállapodás

Szerző: Tóth Erzsébet

A napokban újabb állomásához érkezett cégünk, mely hűen tükrözi innovatív törekvéseinket és a metodikánkhoz kapcsolható - hasonló szemlélettel működő cégek – filozófiáját.
A POLAR Magyarország és a GaraSport képviseletében Nagy-Barta József, valamint Garami Zsolt ügyvezetők írták alá a hosszú távú együttműködési megállapodást.

Polar hivatalos viszonteladói szerződés aláírásaBalról jobbra: Nagy Bartha József, Garami Zsolt.

A megállapodás tovább erősíti az integratív ismeretekre vágyó edzőkollégák lehetőségeit, tudásanyagaik bővítéséhez. Három fő szempont alapján került sor ugyanis az egyezségre.

Egyik tényezője a GaraSport által szervezett DBands Professional képzések gyakorlati blokkjainak pulzuskontroll alatti végzése, majd annak, a képzésen a POLAR részéről résztvevő szakértő tájékoztatója, szakmai elemzése, melyet a képzést követően online formában is megkapnak a résztvevők. 

Polar_hivatalos_viszontelado_logo

A DBands Professional képzés ezzel, a korábbi IWI nemzetközi Fitnesz Iskola akkreditációja mellett újabb neves, világszerte elismert sportdiognasztikai cég részvételével emeli még magasabbra eddig is elismert színvonalát. A módszer alkalmazása már a legközelebbi, májusi képzésünkön bevezetésre kerül.

2019.05.16 | Dbands Professional Képzés 

Másfelől a GaraSport a POLAR professzionális vonal viszonteladója lett, mellyel a cég igyekszik kielégíteni a webshopunkat látogató sportolók igényeit a legújabb POLAR Vantage típusú órákkal, valamint a professzionális csapartsportok számára a POLAR TEAM PRO rendszer ajánlásával. A GaraSport rendelkezik a POLAR rendszerismerettel, ezért a beüzemeléstől az értékelések módjáig szakértő tájékoztatást ad.

Polar Vantage V

Polar Team Pro

A megállapodás harmadik eleme a DBands eszköz és metodika népszerűsítése a Polar közösségbe és az országosan dinamikusan bővülő „Futóklub a Polar támogatásával” hálózatba. Ezek mellett a cég webshopjában is meg fog jelenni a DBands, mint kapcsolódó eszköz.

Mindkét cégvezető reményét fejezi ki, hogy a szolgáltatásaik bővítése nagy népszerűségnek örvend majd az érdeklődők körében.

Nagy-Barta József – POLAR Magyarország, FitExport Kft.
Garami Zsolt GaraSport

Divíziók hírei

Keresés