Kérdésed van? +36 20 9 324 409

SURVIVAL Ionix Drink, nyerő sportital egy kiadós edzés során

Szerző: Péterfia Kata, gyógytornász

Gyógytornászként most nem egy sporteszközre vagy egy helyesen kivitelezett gyakorlatra szeretném felhívni a figyelmet, hanem az edzés során elveszített folyadékpótlásra.

Hetente több alkalommal futok, főleg terepen, de néha aszfalton is, ill. rendszeresen részt veszek különböző távú futóversenyeken. Az évek során megtapasztaltam, hogy a megfelelő folyadék utánpótlás mennyire fontos mind az egészségem, mind az eredményeim szempontjából. Kerestem a lehetőségeket a forgalomban lévő ajánlott sportitalok között, de a legtöbbtől megfájdult a gyomrom, vagy az ízével nem voltam elégedett. Nemrég rátaláltam a SURVIVAL Ionix Drink Fair Powerre, amely egy hipotóniás sportital. 1 literes koncentrátumot tartalmazó palackban vásárolható, ami az ajánlott higítási arány szerint 60 liter sportital elkészítéséhez elegendő. Ideális az edzés során elvesztett folyadék, ásványi anyag pótlására utólagosan, de edzés előtt és az edzés közben is fogyasztható. Sőt akár, mint egy normál folyadék, a nap folyamán, mindennapi tevékenységünk közben is nyugodtan iszogathatjuk. Nemcsak fontos ásványi anyagokat tartalmaz (nátrium, kálium, magnézium, kalcium és foszfor) hanem a B-vitamin csoport elemeit is (B1, B2, B3, B5, B6, B12), valamint L-karnitint, és glutamint.

Fanyar, savanykás íze miatt a meggy és a mojito a kedvencem, de ezeken kívül választhatunk sárgabarack, mangó-ananász és narancs ízből is. Tehát a tartalmazott anyagok mellett a kellemes ízvilág miatt is szívesen ajánlom mindenkinek, aki akár csapatban akár egyénileg edz, és odafigyel a táplálkozásra és a folyadékbevitelre.

Mára az Ionix Drink elengedhetetlen kiegészítő lett futóversenyekre való felkészüléseimhez, edzéseimhez. A célba érkezés után pedig minden korty élmény számomra.

Próbáld ki Te is!

http://garasport.com/shop/taplalekkiegeszitok

Divíziók hírei

Keresés