Kérdésed van? +36 20 9 324 409

Innováció

Gyártás DBands felszerelés

Olyan sport szakmai ötleted van, melyhez hatékony sporteszközt szeretnél megalkotni, legyártatni, de nem tudod, honnan indulj a megvalósítás felé? Segítünk ebben. 

Menedzsment

Olyan sporteszköz van a birtokodba, melyet forgalmazni szeretnél, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Segítünk az első lépésekben és a terméked folyamatos promóciójában.Olyan sporteszköz van a birtokodban, melyről nem tudod, hogyan tedd piacképessé? Felmérjük és szélesítjük a piaci lehetőségeid.Bevezetett sporteszközöd van, de elégedetlen vagy a népszerűségével, pedig tudod, kollégáid nagy hasznát vennék alkalmazásának?
Teljes körű managementet biztosítunk a háttérből.


DBands magazin

Sport szakmai tematikák

Szeretnéd, ha a sporteszközöd mögött alapos szakmai koncepció,- elméleti háttér emelje terméked színvonalát? Eltervezted, hogy a gyakorlati és elméleti tudásod rendszerezed, és képzési-oktatási programot alakítasz ki?Biomechanikai – élettani – anatómiai vonatkozások elméleti kidolgozásában segítünk, szisztematikus logikai sorrendet alakítunk ki, módszertani alapelvekkel egyetemben.
Sportszakmai prezentációk megtervezése elkészítése.
Teljes körű prezentációt szeretnél szerkeszteni az eszközöd bemutatásához? Segítünk, hogyan építsd fel a szakmai tematikád alapján.