Kérdésed van? +36 20 9 324 409
Görgess lejjebb!

DBands Professional Course

Időpont: 2019.10.20.
Jelentkezési határidő: 2019.10.15.
Helyszín: Sport11 Sportközpont, 1112 Budapest, Kánai út 2.

A képzés IWI akkreditált

Hogy ez mit jelent pontosan, az alábbi linken olvasható:
http://garasport.com/hir/dbands-professional-trainer-course-iwi-akkreditacio

Kinek ajánljuk?

A DBands képzésen elsajátítható tudásanyagot kiemelten ajánljuk a versenysportban tevékenykedő erőnléti edzőknek és minden olyan személyi edzőnek, aki a teljesítményfokozásban az eredményességet tűzte ki célul. Ajánljuk továbbá csoportos óra tartóknak, foglalkozásaik hatékonyságának fokozására, érdekesebbé tételére. Kiválóan kamatoztathatják a képzési anyagot azok a személyi edzők, akik több funkcionális eszköz ismeretével rendelkeznek, a DBands nagyon jól alkalmazható a funkcionális eszközök fúziójában. A DBands tematika új dimenziókat nyit az egyéni és a csoportos foglalkozásokban is.

A Dynamic Bands a rugalmas ellenállások új generációs eszköze, melynek robbanásszerű elterjedése jellemző az utóbbi években, minden olyan sportágban, ahol a motorikus képességek fejlesztése kiemelt fontosságú feladat.

Milyen eszköz a Dynamic Bands, azaz a DBands?

Térd fölé, előre és hátulra felcsatolható, két rövid gumikötél egyidejű ellenállásának legyőzésével működő, - a láb és csípő izomzat kinetikus erejét kihasználó, - robbanékonyságot, dinamikát és gyorsaságot fejlesztő eszköz. Az eszköz használata a gyorsasági összetevők fő elemeinek és a gyorsasági megnyílvánulások legtöbb fajtáinak fejlesztésére szolgál.

Vizsga, oklevél

A Képzést követően a Résztvevőnek vizsgát kell tennie. A vizsga minden esetben két gyakorlatsor bemutatását jelenti, amelyről a Résztvevőnek videó anyagot kell készítenie. A Résztvevő az elkészült videó anyagot a Résztvevő saját Facebook oldalára vagy a privát Youtube oldalára kell feltöltenie és csak a linket köteles a Szolgáltatóval, illetve a Szervezővel megosztania. A Résztvevő tudomásul veszi, hogy a videó anyagot sem a Szolgáltatónak, sem a Szervezőnek nem kell elküldenie. Ha a Résztvevő mégis így tenne, akkor a vizsgaanyag megtekintés nélkül törlésre kerül, amelyről a Résztvevőt e-mail útján értesítik.

Amennyiben a Résztvevő a videó anyag elkészítése során más harmadik személyt is bevon, akik láthatóak vagy hallhatóak a videó anyagban, a Résztvevő köteles tiszteletbe tartani harmadik személyek személyhez fűződő jogait és az ő beleegyezésük nélkül a videó anyagot sem elkészíteni sem felhasználni nem jogosult a Résztvevő, ideértve annak megosztását a Szolgáltatóval, illetve a Szervezővel.  Amennyiben ezen szabályokat a Résztvevő megszegi és ezáltal kárt okoz a Szolgáltatónak vagy a Szervezőnek, úgy azt köteles azt maradéktalanul megtérítenie.

A gyakorlatsor időtartama max. 30 – 60 másodperc, olyan gyakorlati elemek bemutatásával, amely a Résztvevő edzői kreativitását tükrözi, a képzésen gyakorolt elemektől különbözik, vagy továbbfejlesztett változat. A vizsgavideók elkészítésére a képzéstől számított 5 munkanap áll Résztvevő rendelkezésére az anyag elkészítéséhez és elérhetővé tételéhez. A vizsgaanyagot a képzés oktatói véleményezik, majd a sikeres vizsgaanyag elkészítését követően Szervező postai úton küldi el Résztvevő részére a nyomatott oklevelet.

Az oklevél kiállítója az IWI – GaraSport. Az oklevelet magyar és angol nyelven kapják meg a Résztvevők.

Jelentkezés a képzésre


A kurzus ára tartalmaz 1 db 10.590 Ft + ÁFA értékű DBands eszközt,  továbbá 1 db DBands pólót adunk ajándékba. A résztvevők  a képzés helyszínén és napján 20% kedvezménnyel vásárolhatnak további DBands eszközöket és 50% kedvezménnyel vásárolhatnak DStraps eszközöket. A képzésen tartunk egy rövid DStraps bemutató blokkot is.

A képzés díja:
39.900 Ft