Kérdésed van? +36 20 9 324 409
Görgess lejjebb!

DBands használat a csoportos órákban Workshop


A workshop célja

Ismerd meg, hogy hogyan építheted be a DBands funkcionális eszközt a csoportos órákba! Hogyan tedd a meglévő óráidat progresszívvá a DBands használattal – lehet az akár koreografált Alakformáló vagy állomásokból álló Köredzés. Hogyan építsd fel a csoportos óra típusodat? Milyen óratípusokban és az órák melyik fázisában tudod hatékonyan alkalmazni a dBands eszközt?

Kinek ajánljuk?

A workshop során elsajátítható tudásanyagot, gyakorlattárat csoportos óra instruktorok, aerobik oktatók részére ajánljuk, akik a csoportos óráikat egy innovatív funkcionális eszköz beiktatásával még hatékonyabbá és változatossá kívánják tenni. A DBands nagyon jól alkalmazható a funkcionális eszközök fúziójában is. A különböző alakformáló, zsírégető és köredzés jellegű órák során könnyen használható, az órafelépítéstől függően számtalan variációban, bemelegítés során, egy-egy dinamikus vagy koreografált blokkban, erősítő részekben, vagy köredzések egyik állomásaként.

Milyen eszköz a Dynamic Bands, azaz a DBands?

A Dynamic Bands a rugalmas ellenállások új generációs eszköze, melynek robbanásszerű elterjedése jellemző az utóbbi években, minden olyan sportágban, ahol a motorikus képességek fejlesztése kiemelt fontosságú feladat. Térd fölé, előre és hátulra felcsatolható, két rövid gumikötél egyidejű ellenállásának legyőzésével működő, - a láb és csípő izomzat kinetikus erejét kihasználó, - robbanékonyságot, dinamikát és gyorsaságot fejlesztő eszköz. Az eszköz használata többek között az alábbi előnyökkel rendelkezik a funkcionális training során:

  • Koordinációt fejleszt, stabilizál
  • Segít a robbanékonyság fejlesztésében
  • Állóképességet növel
  • Erőfejlesztésre alkalmas

A Workshop tematikája

Mit ad a Workshop?

Szakmailag:

Gyakorlati tudástárat a csoportos órák felépítéséhez, a csoportos órákon történő széleskörű alkalmazási lehetőségek áttekintését.

Képzési felszerelés tartalma:

1 db DBands póló
1 db nyomtatott képzési jegyzet

A workshophoz kapcsolódó kedvezmények:

A workshop napján a résztvevők ill. a képviselt klubok számára a DBands eszközök 20% kedvezménnyel megvásárolhatók.

Részvételi igazolás

A workshop elvégzéséről a GaraSport Kft. Részvételi igazolást állít ki, amely a képzést követően a helyszínen kerül átadásra a Résztvevőknek.