Kérdésed van? +36 20 9 324 409

Rólunk

A GaraSport sportedző továbbképzésekkel foglalkozó vállalkozás, amely évente több száz edző kollégának adja át a legkorszerűbb, innovatív tudásanyagokat a sportági és fitness specifikumok területén. Oktatóink saját sportágukban komoly eredményt elért edzők, elméleti és gyakorlati tudásukban egyaránt. A GaraSport fő profilja a DBands sporteszköz forgalmazása és annak metodikájának oktatása. Több évig tartó előkészület után, a GaraSport Kft. 2015-ben a DBands funkcionális sporteszköz kizárólagos forgalmazója és tematikai képviselője lett az EU területén. Még ebben az évben megszületett  az első DBands tematika, a DBands Professional, amely óriási fejlődést hozott az eszköz életében. Ezek után a sportágak az eszközben rejlő lehetőségeket felismerve igényt támasztottak a DBands sportági specifikumok tudásanyaga iránt. 2015 őszétől megalakultak a sportági Divíziók, amelyeket workshop keretén belül bonyolítunk le, és amihez szükséges a DBands Professional tudásanyaga. A széleskörű felhasználási lehetőségek és a felhasználók rengeteg pozitív visszajelzése valamint szavazatainak köszönhetően 2017-ben komoly szakmai elismerés érte a DBands-et: elnyerte az év leginnovatívabb funkcionális eszköze címet, a BioTechUSA – Fitbalance  évente megrendezésre kerülő díjkiosztóján.

A DBands mellett folyamatosan jelentkeztek igények más sporteszközökre is, emiatt a kezdetekben web shopunkat a D termékek választékával bővítettük (DStraps, DRoll, DMini) majd ár-érték arányban, minőségben kiváló sportmárkák forgalmazói lettünk. (ATREQ, BLACKROLL, DEUSER, SPART, SPARTAN) Célunk mindig is az volt, hogy a teljesítményfokozást szolgáljuk egyéni és csapat szinten. Web shopunk palettáján megtalálható szinte minden olyan funkcionális eszköz, amely akár egyéni vagy csapatsportok fizikai felkészítéséhez vagy fejlesztéséhez szükséges. Cégünk készen áll arra, hogy  a felnőtt és utánpótlás szintű csapat megrendeléseket a legszélesebb körben biztosítsa. Folyamatosan új, a trendeket követő eszközökkel bővítjük web shopunkat, és büszkék vagyunk arra, hogy saját fejlesztéseink is nagy érdeklődésre tartanak számot. 

A web shopunk termékkörének bővítésével párhuzamosan és szükségszerűen bővítettük képzési rendszerünket is, amelynek alap filozófiája, hogy kiváló oktatók által teremtsünk az érdeklődők számára nagyon jól alkalmazható  gyakorlati és elméleti tudásbázist.

Rendkívüli fontosnak tartjuk az utánpótlás korú sportolók fizikai képességeinek fejlesztését, ezért a DBands képzést és alkalmazást az utánpótlásban dolgozó edzőknek kiemelten ajánljuk, valamint segítjük is „Youth”programunkkal. 

Örömmel tölt el bennünket, hogy egyre több sportág és sportoló használja termékeinket és minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy felhasználóink elégedettek legyenek.

Képzési és értékesítési bázisunk a Sport11 Sportközpont (1112 Budapest, Kánai út 2.)

Elérhetőség:  Tel: +36 20 9324409, Mail: info@garasport.com, sales@garasport.com