Kérdésed van? +36 20 9 324 409

Vélemények a képzéseinkről

2018. június 

Egy kis beszámoló a múlt heti képzésekről. :)

Gara Sport által szervezett DBands és Strech and Roll képzéseken vettem részt.
Külön-külön nem szeretnék írni róluk, inkább egy összegzés lenne.

Kezdjük azzal, hogy mindenben de tényleg mindenben segítenek az adott témával kapcsolatban. Amikor megérkezel széles mosollyal fogadnak, éreztetik, hogy mennyire örülnek annak, hogy érdeklődsz a meghirdetett képzés iránt.

Az oktatók fantasztikusan lettek összeválogatva, látszik, hogy pengék a szakmájukban és a saját tudásukat nagyon szívesen osztják meg a jelentkezőkkel.
Az interaktív előadáskat szeretik, ami jó tapasztalat csere is a tanulás mellett.

A gyakorlati részt több látásmód alapján tudják elsajátítani a jelentkezők. Az oktatók egymást egészítik ki. Pl a DBands-nél nem csak olyan gyakorlatsort néztünk meg ami erőnléti edzésnél használatos, olyat is amit csoportos akár koreografált órán is tudunk hasznosítani.

A jegyzetek nagyon jól vannak összeállítva abszolút érthető, feldolgozható anyagot tartalmaznak.

Én csak ajánlani tudom Őket!

Recsnik Zsófia
személyi edző


Az izmoknak - csakúgy mint a fogaknak - szükségük van ápolásra, "karbantartásra"! Ez volt az egyik legfőbb tanítás, ami múlt vasárnap a GaraSport Képzésközpont & Management Stretch & Roll workshopján megragadt bennem. A nyújtás a legtöbb ember számára fehér foltot jelent az edzésben. Sokan előbb a hiányának az árát fizetik meg izomfájdalmak, húzódások, túlterhelések, mozgásbeszűkülés formájában, és csak utána kezdenek el foglalkozni vele. Meg kell hát találnunk rendszeres helyét az edzésprogramban!

Több mobility képzésen jártam már, de úgy gondolom, hogy mindig van mit tanulni még, hiszen ez az egyik legdinamikusabban fejlődő téma az edzésben. Péterfia Kata és Skoumal Péter kiváló oktatók segítségével sikerült számtalan olyan új módszert megismernem, amit máris beépítettem nemcsak a vendégeim, de a saját edzésembe is. Ezeket a képzéseket nemcsak azért szeretem, mert tanulhatok és tágíthatom a gondolkodásomat, hanem mert hozzám hasonló motivált, szakmájára igényes edzőt ismerhetek meg. Ajánlom hát a workshopot nemcsak edzőknek, de sportolóknak, átlagembereknek is, akik szeretnének több tudatosságot vinni az edzésükbe.

Berkes Márton
erőnléti edző


Egy életen át tanulunk. Szokták a bölcsek mondani.

Egy újabb hasznos hétvége, amikor bővült a tudásom. Most Stretch & Roll workhsop-on jártam. Jaj, de jó volt! ✌☺

Bár ma elég fáradt voltam, kissé dehidratált, izomlázas és mellesleg a diétám 7. napjánál tartok. Nyár is van, csodásan sütött ma a nap... De mindez nem számít, mert imádom amit csinálok. ❤☺ Fejlődni és tanulni bizony izgalmas, hasznos és szerintem KELL. És az álmomért dolgozom most, szóval én tényleg igyekszem! ☺️

Az IWI Nemzetközi Fitnesziskola és a GaraSport Képzésközpont & Management csapatának képzése ismét szuper színvonalas szakmai értéket adott ma nekem. Nagyon köszönöm!

Már várom, hogy beépítsem a tudást a repertoáromba, és átadhassam ezt minél több embernek!

Szilágyi Zsófia
személyi edző


A mai napon ismét egy fergeteges képzésen voltam, ami megalapozza az elkövetkezendő pár évemet az biztos, special stretching témakörben ❤ Azt gondoltam, hogy SMR / PNF stretching ügyben elég sokat tudok, hiszen a kezdetektől a legtöbb hazai és nemzetközi képzésen a témában résztveszek/ de ma megint rá kellett jönnöm, hogy egy élet is kevés lesz Már csak a rehabilitációs mesterképzésem vizsgája hiányzik, és ezt a félévet ki is pipálhatjuk

Szendrey Anna Mária
erőnléti edző


Egy kis beszámoló a sikereimről

Több páciensemet is kezeltem korábban , majd nyújtottam is  postizometriás relaxációval. Voltak jó eredmények,de a tanfolyamon tanult technikákat nyújtófával alkalmaztam, utána sokkal könnyebb, látványosabb és tartósabb volt a nyújtás. Ezen fellelkesülve többen kedvet kaptak a hengerezéshez.☺

Köszönöm!

Bozsó Éva
gyógytornász


A Stretch & Roll képzés szuper fókuszált volt! Új megközelítést kaptam a stretchingről, amit alkalmazni tudok a munkám során! Köszönöm!

Jurák Judit
jóga oktató


A DBands Football Trainer képzés elvégzése után igyekeztem az eszköz használatát azonnal beépíteni az edzéseimbe, legyen szó utánpótlás korú vagy felnőtt labdarúgókról. Míg a gyerekek örültek az újdonságnak, addig a felnőttek először szkeptikusan álltak hozzá – ugyanakkor elmondható, hogy legyen szó gyermek vagy felnőtt sportolóról, mindannyiuknak nagy kihívást jelentett az eszközzel végzett feladatok helyes végrehajtása.

Egy év folyamatos használat után elmondható, hogy az eszköznek köszönhetően a sportolóim rengeteget léptek előre a törzserő, az izületi stabilitás, a gyorsaság és a robbanékonyság területén.

A heti rendszerességgel DBands-el végeztetett core-izom fejlesztő gyakorlatoknak, a különböző progresszív plankvariációknak köszönhetően a játékosok egy olyan alapot kaptak, amelyre bátran építhettünk. Ezen kívül az eszköz prevenciós értéke sem elhanyagolható, ugyanis a megerősített törzsizmoknak köszönhetően az alsó végtag sérüléseinek száma is csökkent.

Az eszköz rendkívül hatásos a mozgáskoordináció fejlesztésében, a sportolók mozgása, test,- kar,- és lábtartása sokat fejlődött a használatnak köszönhetően. A gyakorlatokba érdemes dinamikus stabilizációs fázisokat beépíteni, hogy a koordinációs készségek fejlesztésén túl a játékosok izületi stabilitása is fejlődhessen.

A DBands-el végzett plyometrikus, illetve különböző wall drill gyakorlatoknak köszönhetően pedig a sportolók robbanékonysága növekedett meg ugrásszerűen.

És végezetül, ami ebből a mérkőzések során tapasztalható, az az, hogy a test a test elleni párharcokat a játékosok nagyobb százalékban képesek megnyerni, az ütközések során könnyebben maradnak talpon, magasabbra képesek ugrani, a robbanékonyságuknak köszönhetően gyorsabban teljesítik a távokat, több labdát képesek megszerezni az ellenfél játékosa elől, valamint természetesen a lövőerejük is növekedésnek indult.

Schmidt Ádám
labdarúgó edző, Monori SE